Hírek és cikkek a Science in Sport világából és támogatottjainkról

Mondj nemet a doppingra!

Többéves eltiltást kaphat az a sportoló, aki gondatlanul választja ki táplálékkiegészítőjét vagy csak felelőtlenül beleiszik valaki kulacsába. Az ártalmatlannak tűnő készítmények ugyanis sok esetben doppingszernek minősülő anyagokat, összetevőket tartalmaznak. A webáruházban megtalálható összes, általunk forgalmazott összes termék rendelkezik a doppingmentességet igazoló Informed-Sport logóval és vizsgálati jegyzőkönyvvel.

Informed-Sport logo, a biztonságos, doppingmentes termékek záloga

Eddz, versenyezz, élj - TISZTÁN!

Az Informed-Sport egy globális tesztelési és tanúsítási program a sport táplálékkiegészítő ipar számára, melynek célja annak biztosítása, hogy a termékeket véletlenül se szennyezzék be a Doppingellenes Világszervezet (más néven: Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, rövidítve: WADA) által a sportban tiltott anyagokkal.

Thomas nyert, a Sky csapat a SiS-szel tarolt a Tour de France-onA SiS termékeit használó Sky csapat versenyzője, Geraint Thomas nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, míg csapattársa, a korábbi négyszeres győztes Chris Froome a harmadik helyen zárt. Thomas győzelmét egész Nagy-Britannia megünnepelte.

„Durván tolják” a CoffeeRUN-nál, így szükség van a SiS-reHiába amatőrök, és sportolnak család, valamint munka mellett, mivel a CoffeeRUN terepfutói közül sokan ultratávokat teljesítenek, nekik is szükségük van a táplálékkiegészítőkre. Ezek helyes használatában pedig segítik az újoncokat.

Versenyről versenyre jár a Brigetio KSEHeti négy-öt edzés, majd a hétvégén folyamatos versenyek – így néz ki a Brigetio KSE kerékpárosainak programja az év nagy részében. A klub öt éve tizenegy taggal alakult, jelenleg majdnem hatvanan vannak, és bár mindenki munka mellett sportol, folyamatosan szállítják az aranyakat. Ebben természetesen a NutriDepó, a bajnokok ellátója segít nekik.

Kitart a SiS termékei mellett a világbajnokNegyedik lett az Európa-bajnokság 26,2 kilométeres távján Dóczé Ádám maratoni kenus, aki négyszeres világbajnokként kudarcnak fogta fel az eredményt. A NutriDepó által támogatott sportoló keresi önmagát, szeretné visszaszerezni csúcsformáját, hiszen szeptemberben már a vb-n lesz lehetősége javítani. A jelenlegi nehéz helyzetében is kitart azonban a SiS táplálékkiegészítői mellett.

Komoly sikerek egy év alatt: bemutatkozik a Solcz CyclingAlig egy éves, mégis halmozza az érmeket a Solcz Cycling kis csapata. A tagok nagy kedvence a SiS gél, mint mondják, még egy triatlon verseny végére sem unnak rá az ízére.

Hobbi és szenvedély: bemutatkoznak a Péceli PárducokTudta, hogy Pécelen létezik egy futóklub, ami már 130 lelkes tagot számlál? Tudta, hogy ebből szinte mindenki indul rövidebb vagy hosszabb versenyeken? Tudta, hogy Önt is várják? A Péceli Párducok mindezt a NutriDepó, a bajnokok ellátója aktív segítségével teszi.

Rózsa Balázs a World Tour mezőnyét ostromolja LuxemburgbólGyerekkora óta aktívan versenyez a jelenleg Luxemburgban tekerő Rózsa Balázs, aki épp a világ egyik legrangosabb kerékpárversenyét tűzte ki céljául. A sportoló a SiS termékei közül szinte az összeset kipróbálta már, szerinte nemcsak hasznosak, de elképesztően finomak is.

Négy év alatt lett a terepfutók kedvence a CoffeeRUNCafé Melange, Macikávé, Café Latte, Balboa by night – csak néhány elnevezés azokra a különböző terepfutótávokra, amelyeket a CoffeeRUN, a mozogni vágyó családok, amatőr, félprofi és feketeöves terepfutók találkozási pontja szervez. Tavaly 3500 embert mozgattak meg.

Nagy Tünde a 2018-as UTH női győzteseÚj női pályacsúccsal, 14 óra 40 perces idővel teljesítette az Ultra-Trail Hungary 112 kilométeres távját és 4200 méteres szintemelkedését Nagy Tünde, amivel természetesen meg is nyerte a versenyt. A tavalyi UTH egy része igazi rémálom volt számára, idén viszont tökéletesen sikerült az energiapótlás a SiS termékeivel.

Lassan egy éve használja a SiS termékeit Boronkay PéterLassan egy éve működik együtt a NutriDepó, a bajnokok ellátója és hazánk egyik legjobb parasportolója, Boronkay Péter. A triatlonos elmondta, csak olyan termékeket használ a versenyeken, amelyet korábban letesztelt, a Science in Sport termékekben pedig még egyszer sem kellett csalódnia. Kávéimádóként a dupla eszpresszó koffeines energiagél a kedvence.

Itthon és külföldön is remekel a SiS termékeivel Dóczé ÁdámA szegedi országos bajnokságot és a portugáliai világkupát is megnyerte Dóczé Ádám, a NutriDepó, a bajnokok ellátója által támogatott maratoni kenus. A versenyein a SiS izotóniás italait használja, de mindig rásegít egy zselével is.

Goldring Jenő szerint agyban dől el a mountain bikeA tótkomlósi MTB-maratonista minden hétvégén lendületben van, persze csak ha az időjárás is engedi. Goldring Jenő szerint az edzettség mellett fontos, hogy a kemény terepen észben is ott legyen a versenyző.

Boronkay Péter sporttörténelmet írt, újabb álma teljesült51 rajt, 29 pódium, 18 győzelem, 7 VB és 9 EB cím. Ez Boronkay Péter triatlon mérlege,- már ami a nemzetközi triatlon szövetség által szervezett versenyeket illeti. A NutriDepó támogatottja, a Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolója 2007 óta van a világ élvonalában. Az összes sérültségi kategóriát beleértve ő az egyetlen, aki még mindig a pályán van.

Bogárdi SzilviaA 2018-as Ultrabalaton női győztese szinte soha nem hagyja ki a napi edzésadagot. Kedve és ereje nincs mindig hozzá, ennek ellenére kimegy és megcsinálja. Ilyenkor arra gondol, hogy ez a mentális felkészülését segítette, ami az ultratávokhoz elengedhetetlen.

Újra Ausztráliába vágyik Boronkay PéterA World Triathlon Series jokohamai versenyén hatodik lett, míg a paratriatlon országos bajnokságot megnyerte Boronkay Péter, a NutriDepó, a bajnokok ellátója által támogatott klasszis. A 36 éves triatlonos előtt több komoly nemzetközi kihívás áll, a végcél pedig az ausztráliai Gold Coast és a világbajnokság.

Györgyi Gábor a 15. egyéni teljesítője A Körnek © terepfutas.huGyörgyi Gábor terepfutó mert nagyot álmodni: 28 óra 47 perc alatt teljesítette A Kört, az ország egyik legkomolyabb presztízsű hosszú távú megmérettetését. A sportoló a SiS termékei közül leginkább az elektrolit italporra esküszik, de a koffeines gél is többször kisegítette a Börzsönyben.

Hallgató-Csík Ivett a 2018-as UltraBalaton ötödik helyezettjeHarmincnégyen indultak, tizenketten teljesítették a távot, közöttük lett ötödik az Ultrabalaton női egyéni kategóriájában Hallgató-Csík Ivett. Az ultrafutóverseny előtt az utolsó pillanatban döntötte el, hogy a SiS termékeit használja – nem bánta meg.

Bodolai Fanni quadrathlon Európa-bajnokBodolai Fanni első helyen végzett az U23-as korosztályban a középtávú quadrathlon Európa-bajnokságon 4 óra 10 perces idővel. A sportoló tavaly ismerkedett meg a SiS márkával, és azt mondja: végre megtalálta a megfelelő termékeket.

Bogárdi Szilvia az Ultrabalaton női győztese 2018-banBogárdi Szilvia nyerte 2018-ban az Ultrabalaton női egyéni versenyét: 26 óra 13 perc alatt futotta le a 221 kilométeres távotScience in Sport termékeinkkel az idén ismerkedett meg, többet is használt ezek közül a versenyen, amelyek tökéletesen beváltak számára.

Team Sky logóA Team Sky bejelentette, hogy szerződést hosszabbított az állóképességi sport táplálékkiegészítők úttörőjével, a Science in Sporttal (SiS), így 2020-ig továbbra is a SiS a hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítója a Team Sky csapatának.

 

A Team Sky folytatja a munkát a SiS-szel és sporttáplálkozási szakértőivel, hogy testre szabott termékeket hozzon létre és támogatást, valamint tanácsokat nyújtson a csapat világszínvonalú sportolói számára.

Cycling Australia logóA Cycling Australia örömmel jelenti be a Science in Sportot (SiS), mint a szervezet hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítóját.

 

Az új, négyéves együttműködésben a SiS és sporttáplálkozási szakértőinek csapata dolgozik közvetlenül a Cycling Australia-val, hogy biztosítsa az ausztrál kerékpáros és para-kerékpáros csapatok optimális teljesítményét a 2020-as Tokiói Olimpiai és Paralimpiai Játékok felé vezető úton. A SiS szorosan együttműködik az ausztrál csapatokkal, hogy testre szabott táplálkozási stratégiákat készítsen a világbajnoki győzelmeik elérése érdekében.