Hírek és cikkek a Science in Sport világából és támogatottjainkról

Mondj nemet a doppingra!

Többéves eltiltást kaphat az a sportoló, aki gondatlanul választja ki táplálékkiegészítőjét vagy csak felelőtlenül beleiszik valaki kulacsába. Az ártalmatlannak tűnő készítmények ugyanis sok esetben doppingszernek minősülő anyagokat, összetevőket tartalmaznak. Az általunk forgalmazott összes Science in Sport termék rendelkezik a doppingmentességet igazoló Informed-Sport logóval és vizsgálati jegyzőkönyvvel.

Informed-Sport logo, a biztonságos, doppingmentes termékek záloga

Eddz, versenyezz, élj - TISZTÁN!

Az Informed-Sport egy globális tesztelési és tanúsítási program a sport táplálékkiegészítő ipar számára, melynek célja annak biztosítása, hogy a termékeket véletlenül se szennyezzék be a Doppingellenes Világszervezet (más néven: Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, rövidítve: WADA) által a sportban tiltott anyagokkal.

Thomas nyert, a Sky csapat a SiS-szel tarolt a Tour de France-onA SiS termékeit használó Sky csapat versenyzője, Geraint Thomas nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, míg csapattársa, a korábbi négyszeres győztes Chris Froome a harmadik helyen zárt. Thomas győzelmét egész Nagy-Britannia megünnepelte.

„Durván tolják” a CoffeeRUN-nál, így szükség van a SiS-reHiába amatőrök, és sportolnak család, valamint munka mellett, mivel a CoffeeRUN terepfutói közül sokan ultratávokat teljesítenek, nekik is szükségük van a táplálékkiegészítőkre. Ezek helyes használatában pedig segítik az újoncokat.

Versenyről versenyre jár a Brigetio KSEHeti négy-öt edzés, majd a hétvégén folyamatos versenyek – így néz ki a Brigetio KSE kerékpárosainak programja az év nagy részében. A klub öt éve tizenegy taggal alakult, jelenleg majdnem hatvanan vannak, és bár mindenki munka mellett sportol, folyamatosan szállítják az aranyakat. Ebben természetesen a NutriDepó, a bajnokok ellátója segít nekik.

Kitart a SiS termékei mellett a világbajnokNegyedik lett az Európa-bajnokság 26,2 kilométeres távján Dóczé Ádám maratoni kenus, aki négyszeres világbajnokként kudarcnak fogta fel az eredményt. A NutriDepó által támogatott sportoló keresi önmagát, szeretné visszaszerezni csúcsformáját, hiszen szeptemberben már a vb-n lesz lehetősége javítani. A jelenlegi nehéz helyzetében is kitart azonban a SiS táplálékkiegészítői mellett.

Komoly sikerek egy év alatt: bemutatkozik a Solcz CyclingAlig egy éves, mégis halmozza az érmeket a Solcz Cycling kis csapata. A tagok nagy kedvence a SiS gél, mint mondják, még egy triatlon verseny végére sem unnak rá az ízére.

Hobbi és szenvedély: bemutatkoznak a Péceli PárducokTudta, hogy Pécelen létezik egy futóklub, ami már 130 lelkes tagot számlál? Tudta, hogy ebből szinte mindenki indul rövidebb vagy hosszabb versenyeken? Tudta, hogy Önt is várják? A Péceli Párducok mindezt a NutriDepó, a bajnokok ellátója aktív segítségével teszi.

Rózsa Balázs a World Tour mezőnyét ostromolja LuxemburgbólGyerekkora óta aktívan versenyez a jelenleg Luxemburgban tekerő Rózsa Balázs, aki épp a világ egyik legrangosabb kerékpárversenyét tűzte ki céljául. A sportoló a SiS termékei közül szinte az összeset kipróbálta már, szerinte nemcsak hasznosak, de elképesztően finomak is.

Négy év alatt lett a terepfutók kedvence a CoffeeRUNCafé Melange, Macikávé, Café Latte, Balboa by night – csak néhány elnevezés azokra a különböző terepfutótávokra, amelyeket a CoffeeRUN, a mozogni vágyó családok, amatőr, félprofi és feketeöves terepfutók találkozási pontja szervez. Tavaly 3500 embert mozgattak meg.

Nagy Tünde a 2018-as UTH női győzteseÚj női pályacsúccsal, 14 óra 40 perces idővel teljesítette az Ultra-Trail Hungary 112 kilométeres távját és 4200 méteres szintemelkedését Nagy Tünde, amivel természetesen meg is nyerte a versenyt. A tavalyi UTH egy része igazi rémálom volt számára, idén viszont tökéletesen sikerült az energiapótlás a SiS termékeivel.

Lassan egy éve használja a SiS termékeit Boronkay PéterLassan egy éve működik együtt a NutriDepó, a bajnokok ellátója és hazánk egyik legjobb parasportolója, Boronkay Péter. A triatlonos elmondta, csak olyan termékeket használ a versenyeken, amelyet korábban letesztelt, a Science in Sport termékekben pedig még egyszer sem kellett csalódnia. Kávéimádóként a dupla eszpresszó koffeines energiagél a kedvence.

Itthon és külföldön is remekel a SiS termékeivel Dóczé ÁdámA szegedi országos bajnokságot és a portugáliai világkupát is megnyerte Dóczé Ádám, a NutriDepó, a bajnokok ellátója által támogatott maratoni kenus. A versenyein a SiS izotóniás italait használja, de mindig rásegít egy zselével is.

Goldring Jenő szerint agyban dől el a mountain bikeA tótkomlósi MTB-maratonista minden hétvégén lendületben van, persze csak ha az időjárás is engedi. Goldring Jenő szerint az edzettség mellett fontos, hogy a kemény terepen észben is ott legyen a versenyző.

Boronkay Péter sporttörténelmet írt, újabb álma teljesült51 rajt, 29 pódium, 18 győzelem, 7 VB és 9 EB cím. Ez Boronkay Péter triatlon mérlege,- már ami a nemzetközi triatlon szövetség által szervezett versenyeket illeti. A NutriDepó támogatottja, a Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolója 2007 óta van a világ élvonalában. Az összes sérültségi kategóriát beleértve ő az egyetlen, aki még mindig a pályán van.

Bogárdi SzilviaA 2018-as Ultrabalaton női győztese szinte soha nem hagyja ki a napi edzésadagot. Kedve és ereje nincs mindig hozzá, ennek ellenére kimegy és megcsinálja. Ilyenkor arra gondol, hogy ez a mentális felkészülését segítette, ami az ultratávokhoz elengedhetetlen.

Újra Ausztráliába vágyik Boronkay PéterA World Triathlon Series jokohamai versenyén hatodik lett, míg a paratriatlon országos bajnokságot megnyerte Boronkay Péter, a NutriDepó, a bajnokok ellátója által támogatott klasszis. A 36 éves triatlonos előtt több komoly nemzetközi kihívás áll, a végcél pedig az ausztráliai Gold Coast és a világbajnokság.

Györgyi Gábor a 15. egyéni teljesítője A Körnek © terepfutas.huGyörgyi Gábor terepfutó mert nagyot álmodni: 28 óra 47 perc alatt teljesítette A Kört, az ország egyik legkomolyabb presztízsű hosszú távú megmérettetését. A sportoló a SiS termékei közül leginkább az elektrolit italporra esküszik, de a koffeines gél is többször kisegítette a Börzsönyben.

Hallgató-Csík Ivett a 2018-as UltraBalaton ötödik helyezettjeHarmincnégyen indultak, tizenketten teljesítették a távot, közöttük lett ötödik az Ultrabalaton női egyéni kategóriájában Hallgató-Csík Ivett. Az ultrafutóverseny előtt az utolsó pillanatban döntötte el, hogy a SiS termékeit használja – nem bánta meg.

Bodolai Fanni quadrathlon Európa-bajnokBodolai Fanni első helyen végzett az U23-as korosztályban a középtávú quadrathlon Európa-bajnokságon 4 óra 10 perces idővel. A sportoló tavaly ismerkedett meg a SiS márkával, és azt mondja: végre megtalálta a megfelelő termékeket.

Bogárdi Szilvia az Ultrabalaton női győztese 2018-banBogárdi Szilvia nyerte 2018-ban az Ultrabalaton női egyéni versenyét: 26 óra 13 perc alatt futotta le a 221 kilométeres távotScience in Sport termékeinkkel az idén ismerkedett meg, többet is használt ezek közül a versenyen, amelyek tökéletesen beváltak számára.

Team Sky logóA Team Sky bejelentette, hogy szerződést hosszabbított az állóképességi sport táplálékkiegészítők úttörőjével, a Science in Sporttal (SiS), így 2020-ig továbbra is a SiS a hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítója a Team Sky csapatának.

 

A Team Sky folytatja a munkát a SiS-szel és sporttáplálkozási szakértőivel, hogy testre szabott termékeket hozzon létre és támogatást, valamint tanácsokat nyújtson a csapat világszínvonalú sportolói számára.

Cycling Australia logóA Cycling Australia örömmel jelenti be a Science in Sportot (SiS), mint a szervezet hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítóját.

 

Az új, négyéves együttműködésben a SiS és sporttáplálkozási szakértőinek csapata dolgozik közvetlenül a Cycling Australia-val, hogy biztosítsa az ausztrál kerékpáros és para-kerékpáros csapatok optimális teljesítményét a 2020-as Tokiói Olimpiai és Paralimpiai Játékok felé vezető úton. A SiS szorosan együttműködik az ausztrál csapatokkal, hogy testre szabott táplálkozási stratégiákat készítsen a világbajnoki győzelmeik elérése érdekében.