Új jelszó kérése

Hírek és cikkek a Science in Sport világából és támogatottjainkról

Boronkay Péter sporttörténelmet írt, újabb álma teljesült51 rajt, 29 pódium, 18 győzelem, 7 VB és 9 EB cím. Ez Boronkay Péter triatlon mérlege,- már ami a nemzetközi triatlon szövetség által szervezett versenyeket illeti. A NutriDepó támogatottja, a Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolója 2007 óta van a világ élvonalában. Az összes sérültségi kategóriát beleértve ő az egyetlen, aki még mindig a pályán van.

Sziszó kutyája, VirsliA 2018-as Ultrabalaton női győztese szinte soha nem hagyja ki a napi edzésadagot. Kedve és ereje nincs mindig hozzá, ennek ellenére kimegy és megcsinálja. Ilyenkor arra gondol, hogy ez a mentális felkészülését segítette, ami az ultratávokhoz elengedhetetlen.

Újra Ausztráliába vágyik Boronkay PéterA World Triathlon Series jokohamai versenyén hatodik lett, míg a paratriatlon országos bajnokságot megnyerte Boronkay Péter, a NutriDepó, a bajnokok ellátója által támogatott klasszis. A 36 éves triatlonos előtt több komoly nemzetközi kihívás áll, a végcél pedig az ausztráliai Gold Coast és a világbajnokság.

Györgyi Gábor a 15. egyéni teljesítője A Körnek © terepfutas.huGyörgyi Gábor terepfutó mert nagyot álmodni: 28 óra 47 perc alatt teljesítette A Kört, az ország egyik legkomolyabb presztízsű hosszú távú megmérettetését. A sportoló a SiS termékei közül leginkább az elektrolit italporra esküszik, de a koffeines gél is többször kisegítette a Börzsönyben.

Hallgató-Csík Ivett a 2018-as UltraBalaton ötödik helyezettjeHarmincnégyen indultak, tizenketten teljesítették a távot, közöttük lett ötödik az Ultrabalaton női egyéni kategóriájában Hallgató-Csík Ivett. Az ultrafutóverseny előtt az utolsó pillanatban döntötte el, hogy a SiS termékeit használja – nem bánta meg.

Bodolai Fanni quadrathlon Európa-bajnokBodolai Fanni első helyen végzett az U23-as korosztályban a középtávú quadrathlon Európa-bajnokságon 4 óra 10 perces idővel. A sportoló tavaly ismerkedett meg a SiS márkával, és azt mondja: végre megtalálta a megfelelő termékeket.

Bogárdi Szilvia az Ultrabalaton női győztese 2018-banBogárdi Szilvia nyerte 2018-ban az Ultrabalaton női egyéni versenyét: 26 óra 13 perc alatt futotta le a 221 kilométeres távotScience in Sport termékeinkkel az idén ismerkedett meg, többet is használt ezek közül a versenyen, amelyek tökéletesen beváltak számára.

Team Sky logóA Team Sky bejelentette, hogy szerződést hosszabbított az állóképességi sport táplálékkiegészítők úttörőjével, a Science in Sporttal (SiS), így 2020-ig továbbra is a SiS a hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítója a Team Sky csapatának.

 

A Team Sky folytatja a munkát a SiS-szel és sporttáplálkozási szakértőivel, hogy testre szabott termékeket hozzon létre és támogatást, valamint tanácsokat nyújtson a csapat világszínvonalú sportolói számára.

Cycling Australia logóA Cycling Australia örömmel jelenti be a Science in Sportot (SiS), mint a szervezet hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítóját.

 

Az új, négyéves együttműködésben a SiS és sporttáplálkozási szakértőinek csapata dolgozik közvetlenül a Cycling Australia-val, hogy biztosítsa az ausztrál kerékpáros és para-kerékpáros csapatok optimális teljesítményét a 2020-as Tokiói Olimpiai és Paralimpiai Játékok felé vezető úton. A SiS szorosan együttműködik az ausztrál csapatokkal, hogy testre szabott táplálkozási stratégiákat készítsen a világbajnoki győzelmeik elérése érdekében.