Hírek és cikkek a Science in Sport világából és támogatottjainkról
2017.05.18 20:00

A SiS lett a Cycling Australia hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítója

Cycling Australia logóA Cycling Australia örömmel jelenti be a Science in Sportot (SiS), mint a szervezet hivatalos sport táplálékkiegészítő szállítóját.

 

Az új, négyéves együttműködésben a SiS és sporttáplálkozási szakértőinek csapata dolgozik közvetlenül a Cycling Australia-val, hogy biztosítsa az ausztrál kerékpáros és para-kerékpáros csapatok optimális teljesítményét a 2020-as Tokiói Olimpiai és Paralimpiai Játékok felé vezető úton. A SiS szorosan együttműködik az ausztrál csapatokkal, hogy testre szabott táplálkozási stratégiákat készítsen a világbajnoki győzelmeik elérése érdekében.

Cycling Australia logó

 

A táplálkozási terveket minden egyes nemzeti csapat sportolójára szabják és a SiS termékek széles skáláját foglalja magában, ideértve az izotóniás GO géleket, a REGO Regeneráló italporokat és az innovatív WHEY20 proteingéleket.

 

"Örömmel erősítjük meg ezt a partneri kapcsolatot az iparág vezetőivel!" mondta Nicholas Green a Cycling Australia vezérigazgatója. "A táplálkozás szerves és kritikus eleme minden sportoló sikerének és a világhírű szakemberek a SiS-nél biztosítják, hogy nemzeti csapataink nagyszerű kezekben vannak."

 

"Az elit kerékpárosainknak lehetősége nyílik arra, hogy a SiS munkatársaival együtt dolgozhassanak saját terveik kialakításában és minden tagunk hozzáférést kap a SiS szakértelméhez, így örömmel tekintünk előre, hogy minden kerékpárosunk a legjobbját tudja elérni."

 

Az ausztrál kerékpáros csapaton kívül a szélesebb körű Cycling Australia tagság a SiS exkluzív ajánlatait, valamint táplálkozási tanácsadását élvezheti minden évben.


A SiS vezérigazgatója, Stephen Moon izgatottan kezd el dolgozni az ausztrál kerékpárosokkal, hogy fejlessze táplálkozási stratégiáit.

"A tudomány és az innováció alátámasztja mindazt, amit csinálunk és büszkék vagyunk arra, hogy ezt a szaktudást felhasználva az ausztrál kerékpáros csapatot a 2020-as Tokiói Olimpiáig vezetjük" - mondta Moon.

 

"Örömünkre szolgál, hogy lehetőségünk nyílik arra, hogy a Cycling Australia tagjaival együtt dolgozzunk, amikor személyes céljaik elérésére törekszenek."