Üdvözlünk a bevizsgált, doppingmentes táplálékkiegészítők világában!
Science in Sport (SiS) - Nutrition X - Beet It Sport - Healthspan Elite

 

Válogass kedvedre a termékeink között, olvasd el híreinket, érdekes cikkeinket, tanácsainkat és termékleírásainkat!
10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítást biztosítunk!


Bízz a tudományban és ne a találgatásokban.
Bízz az eredményekben és ne az ígéretekben.

 

A webáruházban található összes termék az LGC világszínvonalú sportdopping-laboratóriumában szigorú tesztelésen esett át az Informed-Sport program keretén belül a Doppingellenes Világszervezet (WADA) által betiltott anyagok széles skálájára, hogy a lehető legmagasabb szintű biztosítékot nyújtsák a sportolók számára.

 

Termékeink:

 

Az alábbi cikkeinket ajánljuk figyelmedbe:

Mondj nemet a doppingra!

Többéves eltiltást kaphat az a sportoló, aki gondatlanul választja ki táplálékkiegészítőjét vagy csak felelőtlenül beleiszik valaki kulacsába. Az ártalmatlannak tűnő készítmények ugyanis sok esetben doppingszernek minősülő anyagokat, összetevőket tartalmaznak. Az általunk forgalmazott összes Science in Sport termék rendelkezik a doppingmentességet igazoló Informed-Sport logóval és vizsgálati jegyzőkönyvvel.

Informed-Sport logo, a biztonságos, doppingmentes termékek záloga

Eddz, versenyezz, élj - TISZTÁN!

Az Informed-Sport egy globális tesztelési és tanúsítási program a sport táplálékkiegészítő ipar számára, melynek célja annak biztosítása, hogy a termékeket véletlenül se szennyezzék be a Doppingellenes Világszervezet (más néven: Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, rövidítve: WADA) által a sportban tiltott anyagokkal.

Nagy Tünde a 2018-as UTH női győzteseÚj női pályacsúccsal, 14 óra 40 perces idővel teljesítette az Ultra-Trail Hungary 112 kilométeres távját és 4200 méteres szintemelkedését Nagy Tünde, amivel természetesen meg is nyerte a versenyt. A tavalyi UTH egy része igazi rémálom volt számára, idén viszont tökéletesen sikerült az energiapótlás a SiS termékeivel.

Minden sportoló számára fontos a megfelelő táplálékkiegészítők használata – tudd meg, miért!

Mint a Science in Sport (SiS) termékek hivatalos magyarországi forgalmazói tudjuk, hogy könnyű elveszni a sport táplálékkiegészítők zavaros világában, hiszen mindenhol ígéretekbe botlunk, amelyek azt sugallják, hogy ha ezt vagy azt a terméket fogysztod, akkor 'gyorsabban fogsz futni' vagy 'keményebben tudsz edzeni'.

Mi nem hiszünk a hókuszpókuszokban, csak abban, hogy a tested a legkifinomultabb sporteszköz, ami valaha is a birtokodban lesz. Akkor fogod a legjobb teljesítményt nyújtani, ha minőségi táplálékkiegészítőket fogyasztasz.

 

 
Szánj rá 2 percet és tekintsd meg az alábbi videót!

 


Science in Sport (SiS), Nutrition X, Beet It Sport és Healthspan Elite prémium minőségű bevizsgált, doppingmentes táplálékkiegészítők, közvetlenül hivatalos magyarországi forgalmazótól!