Segítség a helyes sporttáplálkozás elsajátításához
2017.09.07 22:00

Most ismerkedsz a Science in Sport (SiS) táplálékkiegészítőkkel?

Minden sportoló számára fontos a megfelelő táplálékkiegészítők használata – tudd meg, miért!

 

Mint a Science in Sport (SiS) termékek hivatalos magyarországi forgalmazói tudjuk, hogy könnyű elveszni a sport táplálékkiegészítők zavaros világában, hiszen mindenhol ígéretekbe botlunk, amelyek azt sugallják, hogy ha ezt vagy azt a terméket fogyasztod, akkor 'gyorsabban fogsz futni' vagy 'keményebben tudsz edzeni'.

Mi nem hiszünk a hókuszpókuszokban, csak abban, hogy a tested a legkifinomultabb sporteszköz, ami valaha is a birtokodban lesz. Akkor fogod a legjobb teljesítményt nyújtani, ha minőségi táplálékkiegészítőket fogyasztasz.

Szakértőnk

Ted Munson - Táplálkozási szakértő
Ted Munson
Teljesítmény táplálkozási szakértő

Miért pont a SiS termékeket válaszd és használd?

A SiS márka 4 minőségi alappillérre épül:

 

  1. Világszínvonalú Tudás: elsőrangú tudósokkal és kutatókkal dolgozunk együtt új, innovatív termékek fejlesztésén. A SiS nevéhez fűződik az első izotóniás gélek és az első teljes értékű regeneráló termék, a REGO Regeneráló italpor gyártása.

  2. Intelligens Terméktervezés: Termékeinket élsportolók fejlesztik és tesztelik, a tervezés a saját fejlesztőközpontunkban történik. Valamennyi termék úgy van kifejlesztve, hogy kíméletes legyen a gyomrodnak, így lehetőséged van csak a teljesítményedre koncentrálni.

  3. Megbízhatóság: A SiS márkában szerte a világon megbíznak a profi sportolók és olimpikonok, sportágak egész soránál bizonyított. Ennek a bizalomnak kulcsfontosságú eleme, a SiS megközelítése a tiltott anyagoknak az ellátási láncba és késztermékekbe való bejutásának megakadályozására. Az összes termék részt vesz az Informed Sport programban, mely garancia a termékek doppingmentességére, hiszen a program keretén belül mindig a legfrissebb WADA (Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség) által tiltott anyagok alapján történik a termékek tesztelése, amely további garanciát nyújt a sportolóknak a termékek gondtalan használatához.

  4. Szenvedélyesség: Termékeinket 24 olimpiai dobogós használta 2012-ben és további 34 érmes a 2016-os Olimpián. Alkalmazásunkban olyan elit sportolók állnak, akik ismerik a sportolók szükségleteit, legyen az a sport bármely szintje.

 

Science in Sport (SiS) táplálékkiegészítők: energiaszeletek, gélek, fehérjék, regeneráló italporok, energia és elektrolit italporok és még sok minden más

 

Az igényeidnek megfelelő választáshoz ismerd meg 3+1 fő termékcsaládunkat:

 

SiS GO család - Tápláld a teljesítményed!

Energia italporok, elektrolit italporok, izotóniás energiagélek, energiaszeletek, koffein italok és a hidratáláshoz pezsgőtabletták.

A kemény edzés fő energiaforrása a szénhidrát, melyet a glikogénraktáraid tárolnak. A glikogénraktárak úgy szolgáltatják az energiát, mint az erőművek. Intenzív edzés közben a szénhidrátok ezekben az erőművekben kisebb egységekre, glükózokká bomlanak és a véráramon keresztül az izmokba és az agyba jutnak, hogy energiával lássák el azokat. A raktárak azonban csak nagyjából 90 percre elegendő szénhidrátot tudnak tárolni. Ezután újra be kell vinned szénhidrátot, különben elfogy az energiád, le kell lassítanod, sőt talán meg is állsz. A 90 percig vagy tovább tartó edzésekhez használd a SiS GO termékeket, hogy folyamatosan biztosítsd a szénhidrát utánpótlást és elkerüld energiaraktáraid kiürülését! Ha energia kell, akkor csakis a SiS GO termékek!

 

SiS REGO család - Készülj fel a holnap kihívásaira!

Az eredeti teljes értékű regeneráló termék. Ez az igazi „all-in-one” formula: fehérje, szénhidrát, elektrolitok, vitaminok és ásványi anyagok ötvözete.

Az edzés optimalizálásához optimális regenerációra van szükséged. Tápláld szervezetedet az edzés után 30 percen belül, mikor az anyagcseréd még pörög és a tested a legfogékonyabb! A SiS REGO termékek használatával ebben a 30 perces időszakban teljes értékű tápanyagellátást biztosítasz szervezeted számára. A magas intenzitású edzés fő energiaforrása a szénhidrát. A magas glikémiás indexű szénhidrátok gondoskodnak a glikogénraktáraid visszatöltéséről. A gyorsan felszívódó fehérjék újjáépítik az izomrostjaidat és segítik a szárazizom növekedést. Az elektrolitok és a víz hatékonyan hidratálnak. Próbáld ki a SiS REGO Regeneráló italporainkat, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból az edzésen és másnap ismét harcra kész legyél!

 

SiS PROTEIN család - A fehérje fontossága!

Fehérjék széles választéka, hogy a célodnak és költségvetésednek megfelelően tudj válogatni: a prémium minőségű tejsavófehérje izolátumtól kezdve, a jóízű éjszakai fehérjén át a WHEY20-ig - mely az utóbbi évek legnagyobb újítása a fehérjék világában.

Intenziv edzés során az izomszövetek sérülnek és lebomlanak, pihenéskor kezdenek újjáépülni. Az izomszövetek aminosavakból épülnek fel, melyek a fehérjék építőkövei. Minél aktívabb vagy, annál több fehérjét szükséges fogyasztanod az étrendedben, hogy segítsd izmaid újjáépítését. Ideális esetben az edzés után 30 percen belül, mikor még fel van gyorsulva az anyagcseréd, használj SiS PROTEIN termékeket, hogy egy kezdőlöketet adj a fehérjeszintézisnek! Ez a termékcsalád segít újjáépíteni a sérült izmokat, hogy ismét munkára foghasd őket! Próbáld ki a SiS PROTEIN termékeinket, hogy támogasd a szervezeted száraz izomtömeg építését!

 

+IMMUNE:

Az intenzív edzések nagy terhelést jelentenek az immunrendszer számára. A SiS Immune pezsgőtabletta hozzájárul az immunrendszer normál működésének visszaállításához intenzív edzések után.

Science in Sport (SiS) IMMUNE pezsgőtabletta

 

Ha szeretnéd kipróbálni termékeinket, akkor azokat megtalálod itt a webáruházunkban vagy viszonteladó partnereinknél!