Letölthető tartalmak
2018.12.11 13:04

Téli Futó Útmutató

Állj készen a jövő évi szezonra a megfelelő téli felkészüléssel! A napok talán rövidebbek és hidegebbek, de ez ne legyen kifogás, fordítsd a hasznodra a téli hónapokat, kezdd el a felkészülést következő szezonra! Ebben az útmutatóban összeállítottunk egy 5 hetes progresszív edzésprogramot középtávfutók (10km) és hosszútávfutók (félmaraton és hosszabb) részére. Ezt egy táplálkozási útmutatóval párosítottuk, hogy megfelelő étkezés mellett a legtöbbet hozhasd ki magadból.

Az edzésprogram heti 5 nap edzésre épül. Az erősítő és kondicionáló gyakorlatok elvégezhetők a futás előtt, de tartsanak 20 percnél tovább! Valamennyi gyakorlat saját testsúly alapú, így otthon is könnyedén elvégezhetőek. A megfelelő kivitelezés érdekében youtube videón keresztül mutatjuk be a gyakorlatok egy részét!

 

Téli Futó Útmutató

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre a lenti mezők segítségével és máris letöltheted az ingyenes Téli Futó Útmutatót, ami segítségedre lesz a téli felkészülésed során! Ne feledd, hogy a téli felkészülés során is segítségedre lesznek SiS termékeink! :)

Ha valamiért nem sikerülne letöltened az útmutatót, vedd fel velünk a kapcsolatot!