Letölthető tartalmak

2018.12.11 13:04

Állj készen a jövő évi szezonra a megfelelő téli felkészüléssel! A napok talán rövidebbek és hidegebbek, de ez ne legyen kifogás, fordítsd a hasznodra a téli hónapokat, kezdd el a felkészülést következő szezonra! Ebben az útmutatóban összeállítottunk egy 5 hetes progresszív edzésprogramot középtávfutók (10km) és hosszútávfutók (félmaraton és hosszabb) részére. Ezt egy táplálkozási útmutatóval párosítottuk, hogy megfelelő étkezés mellett a legtöbbet hozhasd ki magadból.

Az edzésprogram heti 5 nap edzésre épül. Az erősítő és kondicionáló gyakorlatok elvégezhetők a futás előtt, de tartsanak 20 percnél tovább! Valamennyi gyakorlat saját testsúly alapú, így otthon is könnyedén elvégezhetőek. A megfelelő kivitelezés érdekében youtube videón keresztül mutatjuk be a gyakorlatok egy részét!

Állj készen a jövő évi szezonra a megfelelő téli felkészüléssel! A tél egy kiváló lehetőség a kerékpárosoknak az állóképesség fejlesztésére. A Team Sky (Team Ineos) csapatával összedolgozva átnéztük a kulcsfontosságú dolgokat edzéssel és étkezéssel kapcsolatban, melyek hozzásegíthetnek életed legjobb szezonjához. Rod Ellingworth (a teljesítményért felelős osztály vezetője) és Dr. James Morton (a vezető táplálkozási szakértő) segítenek a téli edzéseid megtervezésében azáltal, hogy engednek bepillantást nyerni a Team Sky (Team Ineos) módszereibe.