Termék részletek


Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 57L - Kék

Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék
  • Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék
  • Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék
  • Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék
  • Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék
  • Igloo Latitude 60 gurulós hűtőláda - 56L - Kék

Termék ára
65 990 Ft (51 961 Ft+ÁFA)
Termék kosárba helyezése
Nincs raktáron
Cikkszám
34664
Megosztom
Raktárkészlet
Elfogyott, de hamarosan érkezik utánpótlás!
Rövid leírás a termékről

Ez az 57L-es gurulós hűtőláda tökéletes nagyobb baráti társaságok, illetve sportcsapatok számára is, hogy frissítőjüket megfelelő hőmérsékleten tárolhassák.

Házhozszállítás várható dátuma
2024.06.24
Űrtartalom
57L
Gyártó
Igloo

Termékleírás, felhasználási javaslat és összetevők

Az Amerikában készült Igloo Latitude 60 egy stílusos, 57 literes gurulós hűtőláda, melyben 90db 0,33L-es dobozos üdítő vagy sör fér el. Bőven elég egy napra a tengerparton, egy piknikre vagy egy kisebb bulira, illetve sportcsapatoknak edzésre, meccsre. A magas kialakításnak köszönhetően a borosüvegek, 2 literes palackok, sportitalok akár függőleges helyzetben is tárolhatóak. A Latitude 60 "túlméretezett" kerekekkel és kihúzható fogantyúval rendelkezik, így a hűtőláda könnyen húzható és tolható, még nehéz terepen is.

Az új Thermecool™ szigetelőhab hármas szigetelése mellett a hűtődobozt a Cool Riser Technology® is jellemzi. Ez csökkenti a meleg talajjal való érintkezést és növeli a hűtési időt. Az új Thermecool™ szigetelőhab nemcsak jobban hűt, hanem környezetbarát megoldás is.

Ezenkívül a fedél négy pohártartóval van felszerelve. Az oldalakon két integrált fogantyú található a hűtőláda egyszerű be- és kirakodásához. A felesleges (olvadt) víz könnyen leereszthető a hátoldalon található leeresztőcsavar segítségével.

Használat után törölje tisztára a belső és külső felületeket. A foltok és szagok elkerülése érdekében használat után ürítse ki a hűtő tartalmát. Az enyhe szennyeződéseket vagy foltokat vízzel vagy enyhe tisztítószerrel lehet tisztítani. A makacsabb szennyeződéseket szódabikarbóna és víz hígított oldatával lehet tisztítani. Használat utáni tárolás előtt győződjön meg arról, hogy minden tisztítószert alaposan kiöblített és a hűtőláda teljesen száraz.

A partner sportcsapataink által jelenleg használt hűtőláda!

A hűtési teljesítmény maximalizálása
Előzetesen hűtse le a hűtőládáját
Ha a hűtőládát meleg helyen, például járműben, garázsban, fészerben, stb. tárolja, akkor a láda megtarthatja a környezetéből származó hőt és amikor feltölti, először le kell hűteni magát a hűtőládát, ami jelentősen csökkenti annak teljesítményét és jégtartási idejét, mert a jégcsomagok gyorsabban elolvadnak. Mielőtt bármilyen tartalmat helyezne bele, javasoljuk, hogy a hűtőládát egy éjszakán át hűtse le úgy, hogy hűvös helyen tárolja és fagyasztott jégcsomagokat helyez el benne, hogy lehűtse a hőmérsékletét, így biztosítva a legjobb esélyt az elfogadható jégtartás elérésére minden alkalommal.

Előzetesen hűtse le a tartalmát
Mielőtt bármit behelyezne a hűtőládába, jó előre le kell hűtenie vagy le kell fagyasztania azt. Ez biztosítja, hogy a hűtőláda tartalmát egyszerűen hűtve kell tartania, nem pedig lehűteni és a jégcsomagok nem olvadnak el olyan gyorsan.

Használat közben tartsa hidegen a hűtőládáját
A hűtött vagy fagyasztott tartalom mellett mindig adjon hozzá sok jeget és igyekezzen a lehető legkevesebb kihasználatlan helyet szabadon hagyni, tehát pakolja tele a hűtőládát, amennyire csak tudja. A nagy jégcsomagok (vagy nagy fagyasztott palackok) használata segít a jeget hosszú ideig alacsony hőmérsékleten tartani, általában minél nagyobb és sűrűbb a jég, annál tovább tart. Mindig próbálja meg elkerülni, hogy a hűtőládát közvetlen napfénynek tegye ki és mindig próbálja meg hideg talajra helyezni, ahol csak lehetséges. A lehető legkevesebbet nyissa ki a hűtőládát, mivel minél többször van nyitva, annál több meleg levegő fogja megolvasztani a jeget és ügyeljen arra, hogy felnyitás után megfelelően zárja vissza a tetejét. Ha a jég elkezd olvadni, hagyja a vizet a hűtődobozban, feltéve, hogy a tartalma lehetővé teszi.

Szárazjég használata
Bár a szárazjég használható a rotációs öntéssel készült Igloo hűtőládákban, jelenleg nem kínálnak szárazjéggel kompatibilis termékeket. Ha tehát száraz jeget használ a hűtőládában, akkor az megsérülhet.

Tippek
Hűtőtáskák (vagy lazán becsomagolt tartalommal rendelkező hűtőládák) esetén az újrafagyasztható jéghelyettesítők, például gélcsomagolások és jégakkuk hatékony hűtést tesznek lehetővé a jég olvadása nélkül.
Ha később olyan tartalmat tesz a hűtőládába, amely környezeti hőmérsékleten van, az is csökkenti azt az időt, amíg a hűtőláda megtartja a jeget és a hőmérsékletet.


Termék jellemzői
Jégtartási képesség 30 fokban:* 3 nap
Mozgathatóság: nagy kerekekkel és kihúzható fogantyúval, oldalán két integrált fogantyúval rendelkezik
Pohártartó: a fedelén 4db pohártartó vízelvezetéssel
Űrtartalom: 57L
Kapacitás 0,33L-es dobozban: 90db
Súly: 6.235kg
Anyag: polietilén
Külső méretek: 56 x 47 x 51 cm (H x SZ x Ma)
Belső méretek: 42 x 35 x 43 cm (H x Sz x Ma)
Szín: kék, szürke fedéllel
*: A jégtartási adatok csak tájékoztató jellegűek és a tényleges használattól függően változhatnak.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!