Új jelszó kérése

Segítség a helyes sporttáplálkozás elsajátításához

Gyakran ismételt kérdések a legújabb úttörő termékünkről, a SiS WHEY20-ról.

 

Mi az a SiS WHEY20? Milyen íze van? Mikor, miért és hogyan fogyasszam ezt a terméket? Mindenki számára megfelelő? Ugyanolyan, mint a tejsavófehérje italporotok? Mi az a túró? Láttam már más fehérjegéleket is a piacon, mi a különbség azok és a SiS WHEY20 között? Ezekre a kérdésekre kapsz választ, ha elolvasod a cikkünket.

Azonnali energia intenzív sportoláshoz: Fedezd fel a szénhidrátok tudományát és az izotonicitás titkait ebben a hasznos, illusztrált útmutatóban.

Nem bírod végig az edzést vagy a versenyt? Van rá megoldásunk! Olvasd el, hogy miért megoldás az izotóniás gélünk a számodra.

Minden sportoló számára fontos a megfelelő táplálékkiegészítők használata – tudd meg, miért!

 

Mint a Science in Sport (SiS) termékek hivatalos magyarországi forgalmazói tudjuk, hogy könnyű elveszni a sport táplálékkiegészítők zavaros világában, hiszen mindenhol ígéretekbe botlunk, amelyek azt sugallják, hogy ha ezt vagy azt a terméket fogyasztod, akkor 'gyorsabban fogsz futni' vagy 'keményebben tudsz edzeni'.

Mi nem hiszünk a hókuszpókuszokban, csak abban, hogy a tested a legkifinomultabb sporteszköz, ami valaha is a birtokodban lesz. Akkor fogod a legjobb teljesítményt nyújtani, ha minőségi táplálékkiegészítőket fogyasztasz.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.